Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

HONGKONG INFINI CO.,LTD

Van goede kwaliteit de kabel van typec gegevens voor verkoop
Van goede kwaliteit de kabel van typec gegevens voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

HONGKONG INFINI CO.,LTD

1 2 3
HONGKONG   INFINI   CO.,LTD HONGKONG   INFINI   CO.,LTD HONGKONG   INFINI   CO.,LTD
Office corner bureauhoek 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : INFILINE
Aantal werknemers : 70~80
Jaarlijkse omzet : 1,500,000-2,000,000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 60% - 70%

    INFINI, die in 2009. vanaf 2009 tot 2016 werd opgericht, hoofdproducten is USB-kabels, HDMI, de Lentekabels, lintkabels, draaduitrusting, cat5, cat6,….
    Vanaf 2017, aangezien ontwikkelen zich en de toepassing van 4G het snelle, evenals 5G zullen komen, kreeg INFINI die is begonnen om tot geïnvesteerde telecommunicatiemarkt, één fabriek te ontwikkelen sommige aandelen waar de optische kabels van de vervaardigingsvezel en flardkoorden en vlechten, in ondertussen, wij sommige verwante producten aangezien onze bijkomende verkoop, zoals flardpanelen, snelle schakelaars, ODB, hulpmiddeluitrustingen, splitsers, lassluiting, de schakelaars van eindglb, koppelingen, dempers, routers… wij meer types van het handel drijven geschikte van vezelproducten voortaan zullen worden, voor onze klanten die overzee met de beste prijs, goede kwaliteit, de fantastische dienst kopen, tevredenstelden zakelijke relatie hebben. wij hebben het gehele team met productie en technische ondersteuning.
wij hebben 8 personeelsleden bij op de markt brengende afdeling overzee shenzhen binnen China, één verkoop overzee in Nieuw Zeeland, in Servië, 60 werknemers bij de fabriek. wij zullen één meer productielijn 20 werknemers in Januari, 2019, professioneel vervaardiging de flexibele gepantserde vezel toevoegen van de roestvrij staalbuis drukken de optische kabels wat kleinere diameter is, beschermd, schadeweerstand die, met grote trekspanning, het mousing bitting beschermt, de geïntegreerde onderhoudskosten.

 

Wij hebben IS014001 uitgevoerd: het milieubeheersysteem van 2004. De verontreiniging wordt verhinderd in het vroegste stadium. Wanneer wij onze zaken ontwikkelen en sociale vooruitgang bevorderen die op onze prima beheersysteem en hoogste talenten wordt gebaseerd, besteden wij meer aandacht aan groen proces dat groene producten produceert, waarbij onze milieu en operationele prestaties worden verhoogd.


Waarnemend ons kwaliteit en milieubeleid, zullen wij onze verplichting aan kwaliteit houden en zullen de milieudoelstellingen, de indicatoren en de plannen realiseren. Zijnd klantgericht, zullen wij waarde aan onze diensten, toevoegen en zullen een win-win doel bereiken.

Contactgegevens
HONGKONG INFINI CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Sophia Jiang

Tel.: 86--18924618595

Fax: 86-755-29220997

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)